Firma Agneta P

Västmanlands län

Information

Firma Agneta P är ett av många verksamheter som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Firma Agneta P finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Firma Agneta P är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-15.

Firma Agneta P som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-01-30. Men sedan 2005-12-15 så har Firma Agneta P varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Firma Agneta P så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-12206.

Kungsör arbetar för att verksamheter som Firma Agneta P ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Firma Agneta P. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Lantbruk. Landsbygdskonsulting såsom uppdrag som handlar om landsbydsutveckling. Tex. en kommun som behöver hjälp med att "mobiliera" människor på landsbygden för att tex. öka turismen med boende på "Bo på Lantgård", uppdrag åt Länsstyrelsen med att sammankalla till möte om ex. Regionala Tillväxtprogrammet. Uppdrag som är kopplade till landsbygdsutveckling. I det begreppet finns lantbruk, företagande, turism, naturvård, boende, byalag, infrastruktur osv. Det mesta som har med att leva överleva i glesbygd och på landsbygd.

Firmatecknare för Firma Agneta P är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Firma Agneta P och det är följande personer, Pettersson, Maj Agneta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Firma Agneta P är 590831-XXXX.