Miljö & Energi VVS Teknik

Västmanlands län

Information

570718-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Miljö & Energi VVS Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miljö & Energi VVS Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som Miljö & Energi VVS Teknik finns i.

Miljö & Energi VVS Teknik har varit registrerat sedan 1994-05-09 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Miljö & Energi VVS Teknik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Miljö & Energi VVS Teknik är och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är .

Firmatecknare för Miljö & Energi VVS Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Miljö & Energi VVS Teknik så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Installation, service och försäljning av VVS och miljövänliga produkter för energi, värme och varmvattenförsörjning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Miljö & Energi VVS Teknik och det är Holmström, Per Olov JONNY som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,