IBT, International Business & Trade AB

Västmanlands län

Information

IBT, International Business & Trade AB är ett av många företag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som IBT, International Business & Trade AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IBT, International Business & Trade AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-13.

IBT, International Business & Trade AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-04-25. Men sedan 2007-09-13 så har IBT, International Business & Trade AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skäftruna 211, 736 91, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IBT, International Business & Trade AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-389850.

Kungsör arbetar för att företag som IBT, International Business & Trade AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IBT, International Business & Trade AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall vara verksamhet inom resebranschen och verka som verksamhetskonsult gentemot resebyråer. Dessutom kommer bolaget att importera och sälja varor kopplade till resande och lämpliga att sälja i resebyråer vilka kommer att vara bolagets kunder.

Firmatecknare för IBT, International Business & Trade AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IBT, International Business & Trade AB och det är följande personer, Killick, Ann Ingrid som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Suomela, Gill Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IBT, International Business & Trade AB är 556728-8815.