Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB

Västmanlands län

Information

556728-7288 är organisationsnummer för företaget Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB finns i.

Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB har varit registrerat sedan 2007-04-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6365556 eller genom brev på följande adress:
Kulv. 8, 736 32, Kungsör

Bolaget skall utöva en sund och effektiv konsultverksamhet med anställd och tillfällig inhyrd personal. Bolagets verksamhet skall inriktas på ledningsfrågor, definierade projekt, personalutbildning samt personalrekrytering främst inom det privata näringslivet. Bolaget skall även, då det befinns lämpligt, kunna förvärva aktier i kunds bolag som ett aktivt finansellt stöd under begränsad period ävensom förvalta börsnoterade aktier och fastigheter. Härutöver skall bolaget utöva annan förenlig verksamhet som är knutna till enskilt uppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Seniorkonsulterna Holmberg & Partners AB och det är Holmberg, Hans Hjalmar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Gun Mariann som är född 1943 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,