Gela Holding AB

Västmanlands län

Information

556728-5647 är organisationsnummer för bolaget Gela Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gela Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Gela Holding AB finns i.

Gela Holding AB har varit registrerat sedan 2007-04-20 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gela Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Gela Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gela Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Gela Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0227-23160 eller genom brev på följande adress:
Kvarng. 1, 736 34, Kungsör

Bolaget skall tillhandahålla affärskonsultation inom området ekonomi och logistik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gela Holding AB och det är Suomela, Arto Antero som är född 1963 och har titeln VD, Suomela, Arto Antero som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Suomela, Gill Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,