J.E.S. Svarvteknik AB

Västmanlands län

Information

J.E.S. Svarvteknik AB är ett företag som finns i Kungsör. I J.E.S. Svarvteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moser, Carl Joachim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, My Elisabeth som är född 1990 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J.E.S. Svarvteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå J.E.S. Svarvteknik AB på telefon 0227-13800.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, svets och smide, riktning av fordon, konsultverksamhet inom riktteknik, materiallära och svetskunskap samt motorcykelverkstad omfattande tillverkning, ny- och ombyggnation, försäljning av motorcyklar, reservdelar och motorcykelrelaterade tillbehör såsom kläder och skyddsutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är J.E.S. Svarvteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

J.E.S. Svarvteknik AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Kungsör arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

J.E.S. Svarvteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-21 och J.E.S. Svarvteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J.E.S. Svarvteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

J.E.S. Svarvteknik AB har 556722-9363 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.