Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsör. I Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanborg, Hans Göte Tommy som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanborg, Berit Ingegerd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag på telefon 0227-13355.

Bolaget ska bedriva handel med textilier, maskiner, motorer och generatorer inom företrädesvis byggbranschen, uthyrning av maskiner, mototer, generatorer inom företrädesvis byggbranschen samt konsultationer inom dessa områden.

Idag är Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Kungsör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-30 och Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tommy Svanborg Konsult Aktiebolag har 556714-9447 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.