E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby)

Västmanlands län

Information

E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) har haft sedan 2007-02-15. E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) har funnits sedan och 2007-02-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagbyv. 5 A, 632 39, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-352217.

Kungsör arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) Privat, ej börsnoterat.

E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) har idag 556713-3706 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby)

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel samt därmed förenlig verksamhet.

I E-tuna Sälj Aktiebolag (Coop Nära Hällby) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Peterson, Lars Eric Mikael som är född 1978 och har titeln VD, Peterson, Lars Eric Mikael som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterson, Malin Sofia Elisabet som är född 1981 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .