Packing Kungsör AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsör och Packing Kungsör AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Packing Kungsör AB är ett av dem. Statusen för Packing Kungsör AB är att Bolaget är aktivt.

Packing Kungsör AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Kungsör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Packing Kungsör AB ska trivas.

Packing Kungsör AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25. I Kungsör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är lagerhållning, provning, montering och paketering av industriprodukter samt uthyrning av personal inom samma område och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Packing Kungsör AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är Packing Kungsör AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Packing Kungsör AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0227-31255.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Packing Kungsör AB är Andersson, Carl Ronny som är född 1984 och har titeln VD, Andersson, Carl Ronny som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Stellan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bo Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, SEJ Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Packing Kungsör AB har 556705-3854 som sitt organisationsnummer.