Kungsörs Plast System AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av system för distribution av flytande kolväten, äga och förvalta aktier i bolag inom plastindustrin eller angränsande verksamheter, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungsörs Plast System AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Kungsörs Plast System AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 2005-10-17 så skapades Kungsörs Plast System AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556687-9929 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsör.

Just nu är Kungsörs Plast System AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Kungsörs Plast System AB så går det att nå dem via telefon på 0227-42200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Thomas Bernhard i förening med en av -Larsson, Bo Einar -Selling, Lars Olof Adam Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungsörs Plast System AB är Selling, Lars Olof Adam som är född 1966 och har titeln VD, Selling, Lars Olof Adam som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Thomas Bernhard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Bo Einar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.