KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsör. I KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlstedt, Curt Hans Ragnar som är född 1944 och har titeln VD, Dahlstedt, Curt Hans Ragnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlstedt, Ulla Ingeborg som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlstedt, Carl Ragnar som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag på telefon 0227-13870.

Bolaget skall bedriva förmedling, köp och försäljning av fast egendom, innefattande bostadsrätter, arrendefastigheter och byggnadstillbehör i anslutning härtill samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva fotografisk verksamhet inom dokumentation-, press och reklamområden samt journalistiska uppdrag inom film-, layout- och researchområden.

Idag är KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Kungsör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

KAK Mäklarhuset Ragnar Dahlstedt Aktiebolag har 556687-3542 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.