Kungsgården Lantbruk AB

Västmanlands län

Information

Kungsgården Lantbruk AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Kungsgården Lantbruk AB finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kungsgården Lantbruk AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kungsgården Lantbruk AB har haft sedan 2005-08-11. Kungsgården Lantbruk AB har funnits sedan och 2005-08-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kungsgården Lantbruk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Kungsladugården 114, 736 93, Kungsör men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0227-12206.

Kungsör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kungsgården Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat.

Kungsgården Lantbruk AB har idag 556677-2462 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kungsgården Lantbruk AB

Bolaget skall bedriva lantbruk och entreprenadarbete med jord- bruksmaskiner samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Kungsgården Lantbruk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Claes Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Maj Agneta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln Revisor, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .