AB Malmfyndet

Västmanlands län

Information

AB Malmfyndet hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där AB Malmfyndet finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Malmfyndet tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. AB Malmfyndet har funnits sedan .

Vill ni skicka post till AB Malmfyndet så kan ni göra det genom att skicka er post till Fristadstorget 3, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-571720.

Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AB Malmfyndet Privat, ej börsnoterat.

AB Malmfyndet har idag 556668-8577 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för AB Malmfyndet

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnadsverksamhet, att äga och förvalta fastigheter, att bedriva handel med samlarföremål, bedriva förlagsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I AB Malmfyndet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malm, Carl Åke som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg Malm, Eva Gerda Boel som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Nils Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, Arboga Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .