Exhiban AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion av reklam, trycksaker, skyltar, video och multimediareklam. Handel med begagnade fordon och kontorselektronik. Förvaltning och uthyrning av fastigheter. Väg- transporter och entreprenad i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Exhiban AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Exhiban AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 2004-04-16 så skapades Exhiban AB och verksamheten är har F-skattsedel Exhiban AB har haft det sedan 2004-04-29.

Exhiban AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-29

556660-1034 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsör.

Just nu är Exhiban AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Exhiban AB så går det att nå dem via telefon på 0227-12210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundin, Lars Peter Lennart -Lundin, Veronica Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Exhiban AB är Lundin, Lars Peter Lennart som är född 1968 och har titeln VD, Lundin, Lars Peter Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .