Betong På Väg AB

Västmanlands län

Information

556657-2441 är organisationsnummer för verksamheten Betong På Väg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Betong På Väg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Betong På Väg AB finns i.

Betong På Väg AB har varit registrerat sedan 2004-03-08 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Betong På Väg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

Betong På Väg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Betong På Väg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Betong På Väg AB så kan ni göra det på telefon genom 0227-15545 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 10, 736 36, Kungsör

Bolaget ska idka handel med råmaterial, transporter, schaktnings- och grävningsarbeten samt rådgivningstjänster inom entreprenadbranschen, tillverkning och försäljning av fabriksbetong och betongprodukter, samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Betong På Väg AB och det är Gustafsson, Conny Raymond som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fundin, Niclas Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anette Astrid som är född 1969 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Stenqvist, Anders Jerker som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,