INOVIA AB

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Aktiebolag som heter INOVIA AB. Det finns flera företag som liknar INOVIA AB i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2003-11-24 så har INOVIA AB varit registrerat. Idag är INOVIA AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med INOVIA AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Arbogav. 310, 731 60, Valskog. Vi ni istället prata med INOVIA AB så kan ni göra det på 070-6329470.

Bolaget skall bedriva bygg samt entreprenadverksamhet på land och vatten, bolaget skall även förvalta fastigheter samt bedriva handel med fordon och entreprenadmaskiner samt förvaltning av aktier, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Säll, Derek Connie som är född 1964 och har titeln VD, Säll, Derek Connie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anna Sofia som är född 1978 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

INOVIA AB har 556651-8717 som sitt organisationsnummer.