Arboga Machine Tool Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Arboga Machine Tool Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungsör här finns det många olika Aktiebolag. Arboga Machine Tool Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Kungsör jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Arboga Machine Tool Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-01-28 och har organisationsnummer 556619-9252.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0227-14310 alternativt besöka eller skicka post till Arboga Machine Tool Aktiebolag på följande adress Sandskogsv. 13, 736 35, Kungsör.

Arboga Machine Tool Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-01-28.

I Arboga Machine Tool Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holgersson, Lars Börje som är född 1935 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reparationer, ombyggnader, handel med maskinverktyg och reservdelar samt idka därmed förenlig verksamhet.