Kungsörstorp Hotell & Konferens AB

Västmanlands län

Information

Kungsörstorp Hotell & Konferens AB är ett av många bolag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Kungsörstorp Hotell & Konferens AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kungsörstorp Hotell & Konferens AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-05-05.

Kungsörstorp Hotell & Konferens AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2001-02-22. Men sedan 2001-05-05 så har Kungsörstorp Hotell & Konferens AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Charlottenborgsv. 30, 736 32, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kungsörstorp Hotell & Konferens AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-13060.

Kungsör arbetar för att bolag som Kungsörstorp Hotell & Konferens AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kungsörstorp Hotell & Konferens AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva hotell och konferensanläggning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kungsörstorp Hotell & Konferens AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahnsjö, Johan Hans -Forsberg, Jan Thomas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kungsörstorp Hotell & Konferens AB och det är följande personer, Dahnsjö, Johan Hans som är född 1972 och har titeln VD, Dahnsjö, Johan Hans som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Thyding, Rolf Eric som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Jan Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Claes Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Usko Into som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot.Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kungsörstorp Hotell & Konferens AB är 556606-6535.