Åsta-Uknö Lantbruk AB

Västmanlands län

Information

Åsta-Uknö Lantbruk AB är ett av många verksamheter som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Åsta-Uknö Lantbruk AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åsta-Uknö Lantbruk AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-04-13.

Åsta-Uknö Lantbruk AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2001-01-15. Men sedan 2001-04-13 så har Åsta-Uknö Lantbruk AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Uknö 4120, 731 97, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åsta-Uknö Lantbruk AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kungsör arbetar för att verksamheter som Åsta-Uknö Lantbruk AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åsta-Uknö Lantbruk AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva jordbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åsta-Uknö Lantbruk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åsta-Uknö Lantbruk AB och det är följande personer, Elgh, Jan-Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallinder, Bengt Örjan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Berlin Wallinder, Mildred Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Elgh, Eva Eleonora som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Åsta-Uknö Lantbruk AB är 556604-7774.