Solid Form Sweden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall erbjuda kreativ produkt-, teknik- och kompetensutveckling inom plast- och plåtbearbetning samt sälja kompletta nätverkslösningar inklusive operativsystem och datorer till företag och myndigheter, konstruera TV-spel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Solid Form Sweden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Solid Form Sweden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 2000-10-20 så skapades Solid Form Sweden Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Solid Form Sweden Aktiebolag har haft det sedan 2001-03-02.

Solid Form Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-02

556599-1790 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsör.

Just nu är Solid Form Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Solid Form Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-138686 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Solid Form Sweden Aktiebolag är Eriksson, Sven Erik Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Alesand, David Erik Emmanuel som är född 1978 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .