Betongborrar'n I Mälardalen AB

Västmanlands län

Information

556594-7446 är organisationsnummer för företaget Betongborrar'n I Mälardalen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Betongborrar'n I Mälardalen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Betongborrar'n I Mälardalen AB finns i.

Betongborrar'n I Mälardalen AB har varit registrerat sedan 2000-07-21 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Betongborrar'n I Mälardalen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-08-14.

Betongborrar'n I Mälardalen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Betongborrar'n I Mälardalen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Alm, Karl Håkan

Vill ni komma i kontakt med Betongborrar'n I Mälardalen AB så kan ni göra det på telefon genom 0227-10450 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 42, 736 32, Kungsör

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet inom byggbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Betongborrar'n I Mälardalen AB och det är Alm, Karl Håkan som är född 1963 och har titeln VD, Alm, Karl Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäderholm, Per Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Hans Robert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor