Alizeko AB (Pressbyrån)

Västmanlands län

Information

556594-5465 är organisationsnummer för verksamheten Alizeko AB (Pressbyrån). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alizeko AB (Pressbyrån) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Alizeko AB (Pressbyrån) finns i.

Alizeko AB (Pressbyrån) har varit registrerat sedan 2000-07-17 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alizeko AB (Pressbyrån) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Alizeko AB (Pressbyrån) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alizeko AB (Pressbyrån) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Alizeko AB (Pressbyrån) så kan ni göra det på telefon genom 016-122172 eller genom brev på följande adress:
Torpunga 131, 736 92, Kungsör

Bolaget skall bedriva detaljhandel av främst ekologiska och närproducerade livsmedel och hudvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alizeko AB (Pressbyrån) och det är Gunnarsson, Ann-Sofi Viktoria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Werre Jonsson, Jan-Eric Greger som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,