Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556582-7580 är organisationsnummer för bolaget Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag finns i.

Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-02-14 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Hans Rickard Joakim -Karlsson, Harriet Magdalena

Vill ni komma i kontakt med Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-32433 eller genom brev på följande adress:
Bergsg. 33, 731 60, Valskog

Bolaget skall ägna sig åt handel med-, och marknadsföring av livsmedel och kemisk-tekniska produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Joakim Andersson Personal Performance Aktiebolag och det är Andersson, Hans Rickard Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Harriet Magdalena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,