Björnes Instrumentering Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva reparationer och underhåll av process- industrimaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björnes Instrumentering Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Björnes Instrumentering Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1999-06-10 så skapades Björnes Instrumentering Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Björnes Instrumentering Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Björnes Instrumentering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556571-0059 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsör.

Just nu är Björnes Instrumentering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Björnes Instrumentering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-32588 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björnes Instrumentering Aktiebolag är Berglind, Björn Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglind, Anna Gun-Mari som är född 1955 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .