Sören Dreifaldts Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Sören Dreifaldts Åkeri AB är ett av många företag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Sören Dreifaldts Åkeri AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sören Dreifaldts Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Sören Dreifaldts Åkeri AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1998-05-27. Men sedan 1998-01-01 så har Sören Dreifaldts Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Aspa 226, 731 97, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sören Dreifaldts Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-32237.

Kungsör arbetar för att företag som Sören Dreifaldts Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sören Dreifaldts Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sören Dreifaldts Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Dreifaldt, Carina Irmgard Margareta -Dreifaldt, Kjell Sören.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sören Dreifaldts Åkeri AB och det är följande personer, Dreifaldt, Kjell Sören som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Dreifaldt, Carina Irmgard Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sören Dreifaldts Åkeri AB är 556556-6220.