Q Outlet Kungsör AB

Västmanlands län

Information

Q Outlet Kungsör AB är ett av många företag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Q Outlet Kungsör AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Q Outlet Kungsör AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Q Outlet Kungsör AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-12-22. Men sedan 1998-01-01 så har Q Outlet Kungsör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kaptensg. 3, 736 33, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Q Outlet Kungsör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-305999.

Kungsör arbetar för att företag som Q Outlet Kungsör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Q Outlet Kungsör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva handel med inredning, möbler, konst och café samt inredningssnickerier, tapetserarverkstad och ramverkstad samt förvaltning av fastighet och ekonomisk rådgivning samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Q Outlet Kungsör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Q Outlet Kungsör AB och det är följande personer, Bååth, Roger Kristian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lüken, Anna-Karin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Hans Jörgen Mathias som är född 1971 och har titeln Suppleant, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Q Outlet Kungsör AB är 556550-8404.