J. Elf's Snickeri & Byggnation Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns J. Elf's Snickeri & Byggnation Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungsör här finns det många olika Aktiebolag. J. Elf's Snickeri & Byggnation Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Kungsör jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

J. Elf's Snickeri & Byggnation Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556550-0724.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0227-29191 alternativt besöka eller skicka post till J. Elf's Snickeri & Byggnation Aktiebolag på följande adress Runnav. 7, 736 33, Kungsör.

J. Elf's Snickeri & Byggnation Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I J. Elf's Snickeri & Byggnation Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Elf, Erik Johnny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Petersson Elf, Eva Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva snickeriverksamhet med reparationer och underhåll inom byggnation. Tillverkning av specialutförande av fönster och dörrar. Travverksamhet och därmed förenlig verksamhet.