Betongborrar'n i Sollentuna Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Betongborrar'n i Sollentuna Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungsör här finns det många olika Aktiebolag. Betongborrar'n i Sollentuna Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Kungsör jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Betongborrar'n i Sollentuna Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556539-9341.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-357686 alternativt besöka eller skicka post till Betongborrar'n i Sollentuna Aktiebolag på följande adress Veddestav. 14, 175 62, Järfälla.

Betongborrar'n i Sollentuna Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Betongborrar'n i Sollentuna Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Rolf Erik Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet primärt vad avser håltagning,rivning,schaktning och därmed förenlig verksamhet.