Estetisk Profilering i Kungsör AB

Västmanlands län

Information

Estetisk Profilering i Kungsör AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Estetisk Profilering i Kungsör AB finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Estetisk Profilering i Kungsör AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Estetisk Profilering i Kungsör AB har haft sedan 1998-01-01. Estetisk Profilering i Kungsör AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Estetisk Profilering i Kungsör AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Himmelsberga 120, 736 92, Kungsör men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0227-20200.

Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Estetisk Profilering i Kungsör AB Privat, ej börsnoterat.

Estetisk Profilering i Kungsör AB har idag 556523-7350 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Estetisk Profilering i Kungsör AB

Bolaget skall bedriva produktion av reklam- och informationsskyltar, mekanisk bearbetning och därmed förenlig verksamhet.

I Estetisk Profilering i Kungsör AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granöö, Rolf Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Näslund, Rolf Alex som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Rolf Gunnar Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Wennberg, Knekt Erik Robert som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .