BroWest Bygg & Inredning AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BroWest Bygg & Inredning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är BroWest Bygg & Inredning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1995-07-19 så skapades BroWest Bygg & Inredning AB och verksamheten är har F-skattsedel BroWest Bygg & Inredning AB har haft det sedan 1998-01-01.

BroWest Bygg & Inredning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556521-2197 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsör.

Just nu är BroWest Bygg & Inredning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med BroWest Bygg & Inredning AB så går det att nå dem via telefon på 0227-31120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brolin, Hans Mikael -Westerbacka, Alf Sune

Följande personer är på något sätt aktiva inom BroWest Bygg & Inredning AB är Westerbacka, Alf Sune som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brolin, Hans Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosander, Annica Catharina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Westerbacka, Ingrid Gunilla som är född 1961 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.