Husta Gård i Köping AB

Västmanlands län

Information

Husta Gård i Köping AB är ett av många bolag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Husta Gård i Köping AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Husta Gård i Köping AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Husta Gård i Köping AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-07-03. Men sedan 1995-01-01 så har Husta Gård i Köping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Husta, 731 97, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Husta Gård i Köping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-12895.

Kungsör arbetar för att bolag som Husta Gård i Köping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Husta Gård i Köping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva lantbruk med entreprenadverksamhet inom lantbruk och schakt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Husta Gård i Köping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Husta Gård i Köping AB och det är följande personer, Malm, Hans Erik Magnus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Karl Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Eva Katarina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Husta Gård i Köping AB är 556515-6527.