BCL Lastmaskiner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

BCL Lastmaskiner Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där BCL Lastmaskiner Aktiebolag finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BCL Lastmaskiner Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BCL Lastmaskiner Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. BCL Lastmaskiner Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BCL Lastmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0221-30032.

Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BCL Lastmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BCL Lastmaskiner Aktiebolag har idag 556502-7462 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Eric Christer -Thorstrand, Björn Anders är den som för stunden ansvarar för BCL Lastmaskiner Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten inom väg- anläggningsbyggen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I BCL Lastmaskiner Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Eric Christer som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Pettersson, Claes Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorstrand, Björn Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Camilla Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor.