N.Nelsons Företagsservice AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsör och N.Nelsons Företagsservice AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och N.Nelsons Företagsservice AB är ett av dem. Statusen för N.Nelsons Företagsservice AB är att Bolaget är aktivt.

N.Nelsons Företagsservice AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-16. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Kungsör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som N.Nelsons Företagsservice AB ska trivas.

N.Nelsons Företagsservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungsör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationer av maskiner för bageri- ochlivsmedelsbranschen, underhåll av fastigheter samt tillverkning av skylt- och exponeringsställ till butiker ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva åkeriverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N.Nelsons Företagsservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är N.Nelsons Företagsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med N.Nelsons Företagsservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0227-12546.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med N.Nelsons Företagsservice AB är Nelson, Bo Niklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nelson, Karolina Siri Alice som är född 1970 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

N.Nelsons Företagsservice AB har 556481-6915 som sitt organisationsnummer.