J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen)

Västmanlands län

Information

J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) är ett av många bolag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-10-02.

J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1993-11-22. Men sedan 1994-01-01 så har J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Drottningg. 23, 736 31, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-10216.

Kungsör arbetar för att bolag som J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ericsson, Hans Mikael Fredrik -Eriksson, Per Kenneth Jimmy.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) och det är följande personer, Ericsson, Hans Mikael Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Per Kenneth Jimmy som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kerstin Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J M Livs i Kungsör Aktiebolag (Ica Nära Torghallen) är 556477-5715.