Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1993-06-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gersillag. 3, 736 30, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-14237.

Kungsör arbetar för att bolag som Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och inläggning av golvbeklädnader samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag och det är följande personer, Häggkvist, Alf Rickard som är född 1963 och har titeln Likvidator, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kungsörs Golv och Kakel Aktiebolag är 556465-5248.