Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1993-01-19. Men sedan 1993-01-01 så har Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kiselg. 2 A, 736 32, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-12830.

Kungsör arbetar för att verksamheter som Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial, egen snickeriproduktion, montageverksamhet samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag och det är följande personer, Ahlin, Karl Ove Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlin, Karl Gunnar Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlin, Karl Peter Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlin, Eva-Marie Patricia som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ahlin, Siv Jytte Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor.Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bygg-Team i Kungsör Aktiebolag är 556460-3917.