Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB

Västmanlands län

Information

Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB har haft sedan 1999-01-01. Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Florag. 19, 114 31, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB Privat, ej börsnoterat.

Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB har idag 556459-0965 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling och handel med värdepapper.

I Magnus Holmberg Fastighetsmäkleri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmberg, Karl Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Hans Andreas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Larsson, Asta Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .