Aktiebolaget Örjan Wallinder

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Örjan Wallinder är ett företag som finns i Kungsör. I Aktiebolaget Örjan Wallinder finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallinder, Bengt Örjan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Berlin Wallinder, Mildred Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Örjan Wallinder så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Örjan Wallinder på telefon 0221-30038.

Bolaget skall idka jordbruk och djurskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Örjan Wallinder av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Örjan Wallinder är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Kungsör arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Örjan Wallinder innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Örjan Wallinder är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Örjan Wallinder så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Örjan Wallinder har 556443-5476 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.