AM-AN Förvaltning AB

Västmanlands län

Information

556438-9749 är organisationsnummer för företaget AM-AN Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AM-AN Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som AM-AN Förvaltning AB finns i.

AM-AN Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1991-12-18 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för AM-AN Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

AM-AN Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AM-AN Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med AM-AN Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0227-15540 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 10, 736 36, Kungsör

Bolaget skall bedriva byggentreprenadverksamhet, uthyrning och handel med entreprenadutrustning, handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva konsultativa tjänster i samband med projektering av byggentreprenader och industrigolv. Bolaget skall dessutom äga och förvalta fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med AM-AN Förvaltning AB och det är Gustafsson, Conny Raymond som är född 1966 och har titeln VD, Gustafsson, Conny Raymond som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Björn Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fundin, Niclas Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anette Astrid som är född 1969 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln RevisorStenqvist, Anders Jerker som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,