Team Trade i Kungsör AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Team Trade i Kungsör AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungsör här finns det många olika Aktiebolag. Team Trade i Kungsör AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Kungsör jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Team Trade i Kungsör AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556438-8451.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0227-14822 alternativt besöka eller skicka post till Team Trade i Kungsör AB på följande adress Kungsg. 30, 736 32, Kungsör.

Team Trade i Kungsör AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Team Trade i Kungsör AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kåll, Yvonne Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktutveckling, tillverkning och marknadsföring av sportartiklar för hästverksamhet jämte marknadsföring av VVS produkter. Äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.