CALGÖ fastighets Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är förvaltning av och handel med fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CALGÖ fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är CALGÖ fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1991-12-11 så skapades CALGÖ fastighets Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556436-0583 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsör.

Just nu är CALGÖ fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med CALGÖ fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0227-20091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Lars Anders -Gattinger, Kent Hans Herbert

Följande personer är på något sätt aktiva inom CALGÖ fastighets Aktiebolag är Carlsson, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gattinger, Kent Hans Herbert som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .