Herbert Buss Sverige AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Herbert Buss Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungsör här finns det många olika Aktiebolag. Herbert Buss Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Kungsör jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Herbert Buss Sverige AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556431-0802.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0227-10182 alternativt besöka eller skicka post till Herbert Buss Sverige AB på följande adress Karlav. 2A, 736 33, Kungsör.

Herbert Buss Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Herbert Buss Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kuzman, Azira som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och förmedling av resor, hotellbokning, resebyråverksamhet, arrangering av resor till företaget och enskilda personer samt därmed förenlig verksamhet.