Kungsörs Markarbeten Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kungsörs Markarbeten Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Kungsörs Markarbeten Aktiebolag finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kungsörs Markarbeten Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kungsörs Markarbeten Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Kungsörs Markarbeten Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kungsörs Markarbeten Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0227-31220.

Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kungsörs Markarbeten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kungsörs Markarbeten Aktiebolag har idag 556429-7645 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kungsörs Markarbeten Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenad och transportverksamhet inom byggnadsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kungsörs Markarbeten Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Hans Åke som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Majvor Elisabet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .