J. Forsbergs Bil Aktiebolag

Västmanlands län

Information

J. Forsbergs Bil Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där J. Forsbergs Bil Aktiebolag finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. J. Forsbergs Bil Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket J. Forsbergs Bil Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. J. Forsbergs Bil Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till J. Forsbergs Bil Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 1, 731 60, Valskog men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3289015.

Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är J. Forsbergs Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

J. Forsbergs Bil Aktiebolag har idag 556414-6222 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J. Forsbergs Bil Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med motorfordon, fastigheter, värdepapper och antikviteter samt uthyrning av motorfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I J. Forsbergs Bil Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsberg, Bo Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Bo Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .