Bergstrands VVS Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsör och Bergstrands VVS Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bergstrands VVS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bergstrands VVS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bergstrands VVS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-03. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Kungsör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bergstrands VVS Aktiebolag ska trivas.

Bergstrands VVS Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungsör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS montage och försäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergstrands VVS Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bergstrands VVS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Bergstrands VVS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0227-13814.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bergstrands VVS Aktiebolag är Bergstrand, Bengt Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Inez Ingegärd som är född 1945 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bergstrands VVS Aktiebolag har 556412-8121 som sitt organisationsnummer.