Öuddens Förvaltning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Aktiebolag som heter Öuddens Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Öuddens Förvaltning Aktiebolag i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Öuddens Förvaltning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1990-11-14 så har Öuddens Förvaltning Aktiebolag varit registrerat. Idag är Öuddens Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Öuddens Förvaltning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Öuddens Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på 0227-13870.

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dahlstedt, Curt Hans Ragnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlstedt, Ulla Ingeborg som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Öuddens Förvaltning Aktiebolag har 556407-3426 som sitt organisationsnummer.