Tommy Svanborg Trading Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva partihandel med järnhandelsvaror och liknade samt uthyrning av kontorsmaskiner och kontorsinventarier samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tommy Svanborg Trading Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Tommy Svanborg Trading Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1990-10-02 så skapades Tommy Svanborg Trading Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tommy Svanborg Trading Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tommy Svanborg Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556407-1503 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsör.

Just nu är Tommy Svanborg Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Tommy Svanborg Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0227-13355 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tommy Svanborg Trading Aktiebolag är Svanborg, Hans Göte Tommy som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanborg, Berit Ingegerd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .