Done IT Data Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556387-9989 är organisationsnummer för verksamheten Done IT Data Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Done IT Data Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Done IT Data Aktiebolag finns i.

Done IT Data Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-03-19 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Done IT Data Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Done IT Data Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Done IT Data Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Done IT Data Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0227-10809 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 42, 736 32, Kungsör

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom informationsteknologi, förvaltning av fast egendom, köp och försäljning av värdepapper och därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Done IT Data Aktiebolag och det är Lohiniva, Tuomo Kenneth Sylvester som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Erik Ove Ronnie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Edberg, Bo Rune som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,