P-H Industriservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns P-H Industriservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungsör här finns det många olika Aktiebolag. P-H Industriservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Kungsör jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

P-H Industriservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556380-5406.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0227-31495 alternativt besöka eller skicka post till P-H Industriservice Aktiebolag på följande adress Björkv. 1, 736 36, Kungsör.

P-H Industriservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I P-H Industriservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pasanen, Jari Olavi som är född 1976 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är montage, underhåll och service inom industrifastigheter och rörelsebyggnader, förvärva, äga, sköta, träna, tävla och försälja hästar, jämte därmed förenlig verksamhet.