Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva transporter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1989-11-22 så skapades Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556378-5103 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsör.

Just nu är Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-32324 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peter Gelin Åkerirörelse Aktiebolag är Gelin, Peter Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Gelin, Yvonne Cecilia som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .